Marco Achtereekte persoonlijk

Waarom doe ik dit?
Zelf ben ik sinds 1964 ”onderweg”. Na mijn studietijd al snel begonnen als zelfstandig ondernemer, met rollen in de productie, verkoop en het management. En tenslotte ook 17 jaar directeur geweest. Maar ook ik heb langs de kant van de weg gestaan, en wist dan even niet meer hoe verder. En, hoe kan het anders, er was altijd hulp. Als ik tenminste de tijd vond om “stil” te staan, te luisteren.

Mijn eigen horizon is een terugblik, hoe kan ik mijn talent als communicator inzetten om een jongere generatie te dienen. Met bewezen advies. Met doorleefde valkuilen. Doorgeven van kennis is het mooiste wat er is, daar ben ik van overtuigd.

Miglia Daventria
Naast mijn professie ben ik zeer actief als liefhebber van old-timers. Als front-man van het jaarlijkse rally-event Miglia Daventria heb ik veel eer ingelegd en daarbij ook mijn talenten kunnen vermeerderen. Ongetwijfeld is er een interessante kruisbestuiving geweest tussen het ondernemerschap en de liefhebberij.

Zo ben ik op het idee gekomen van een extra dimensie als basis voor mijn aanbod. Een gesprek dat wordt gevoed door de schat aan metaforen die zich, op de weg in een authentieke Triumph, vanzelf aandienen. Uit het kantoor, on the road. Spreekt het je aan om belang en plezier kansrijk te laten samenkomen? Neem dan contact met mij op, ik praat graag met je verder! marco@alastor.nl

In het bijzonder
Mijn bijzondere interesse gaat uit naar ondernemers / eigenaren binnen het MKB, die erg (te) sterk verweven zijn met hun onderneming. Hoe ga je om met dit gegeven om niet te onder te gaan met het bedrijf, maar ook als persoon.

(Dit laatste misschien nog verder uitwerken, kan ook onder horizon staan).