Hoe zie je de toekomst voor je?

Jouw missie, jouw reis, daar hebben we het over. Welke obstakels zijn er, welke zorgen heb je. Als Classic car coach bied ik je het oor van een ervaringsdeskundige en terugkoppeling vanuit te praktijk. En natuurlijk kun je verzekerd zijn van mijn discretie.

Het gevoel dat erbij past
We geven er een extra dimensie aan door je zinnen te mobiliseren. De stip op de horizon wordt zichtbaar. Hobbels en inspanningen worden voelbaar. In een auto met echte randen, scherpe kantjes, en een mooie lijn. Een auto die je scherpt, want ook een auto zonder rembekrachtiging, stuurbekrachtiging, én zonder dak. Een auto die vraagt om alle zintuigen mee te nemen. Want in ondernemerschap moet je ook gewoon plezier hebben!

In het bijzonder
Mijn bijzondere interesse gaat uit naar ondernemers / eigenaren binnen het MKB, die (te) sterk verweven zijn met hun onderneming. Betrokkenheid en loyaliteit kunnen een tol gaan eisen van jou persoonlijk of ook van je naasten. De balans kan dan omslaan van stimulerend naar beklemmend. Hoe kan je dat voorkomen? Hoe ga je daarmee om?